Clínica Dental

Dra Lídia Antúnez

Que no te’n falti ni una!!!

La pèrdua d’una dent té més conseqüències del que podem pensar en un primer moment.
A més de l’evident incon­venient estètic, pot provocar proble­mes de salut, com la masticació inco­rrecta dels aliments i alteracions en l’articulació temporomandibular (la que uneix el crani amb la mandíbula) com a conseqüència de la migració que pateixen les altres peces dentals.

Tot sovint, la dent contrària, pateix una extrusió (sobresurt més del comp-­ te), exposant la seva arrel al mitjà bu­cal i augmentant la seva sensibilitat. Aquesta extrusió, també pot originar, en aquella dent, un trauma d’oclusió, en tenir un contacte anormal amb al­tres peces que produeix dolor.
A més, les dents veïnes a la què hem perdut, pateixen un moviment cap a l’espai buit, que no acostuma a ser en paral·lel, sinò que es tomben creant espais on desprès hi ha un impacte deis aliments. Com veieu, hi ha molts motius per substituir, el més aviat posi­ble, una o més dents perdudes, per tal d’evitar diversos problemes que poden afectar a la nostra salut i comoditat. La millar solució, com sempre, us l’oferirà la vostra clínica dental de confiança.

La pèrdua d’una dent pot provocar un inconvenient estètic però també problemes de salut.
SEGUEIX-NOS A: