Clínica Dental

Dra Lídia Antúnez

Que no te’n falti ni una!!!

La pèrdua d’una dent té més conseqüències del que podem pensar en un primer moment.
A més de l’evident incon­venient estètic, pot provocar proble­mes de salut, com la masticació inco­rrecta dels aliments i alteracions en l’articulació temporomandibular (la que uneix el crani amb la mandíbula) com a conseqüència de la migració que pateixen les altres peces dentals.

Tot sovint, la dent contrària, pateix una extrusió (sobresurt més del comp-­ te), exposant la seva arrel al mitjà bu­cal i augmentant la seva sensibilitat. Aquesta extrusió, també pot originar, en aquella dent, un trauma d’oclusió, en tenir un contacte anormal amb al­tres peces que produeix dolor.
A més, les dents veïnes a la què hem perdut, pateixen un moviment cap a l’espai buit, que no acostuma a ser en paral·lel, sinò que es tomben creant espais on desprès hi ha un impacte deis aliments. Com veieu, hi ha molts motius per substituir, el més aviat posi­ble, una o més dents perdudes, per tal d’evitar diversos problemes que poden afectar a la nostra salut i comoditat. La millar solució, com sempre, us l’oferirà la vostra clínica dental de confiança.

La pèrdua d’una dent pot provocar un inconvenient estètic però també problemes de salut.
Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en pinterest
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
SEGUEIX-NOS A: